maandag

09:00 - 12:00

13:30 - 18:30

dinsdag

09:00 - 12:00

13:30 - 18:30

woensdag

09:00 - 12:00

13:30 - 18:30

donderdag

09:00 - 12:00

13:30 - 18:30

vrijdag

09:00 - 12:00

13:30 - 18:30

zaterdag

09:00 - 12:00

zondag

gesloten

Over ons

Paasmaandag 10 april zijn we gesloten. Vrolijk Paasfeest voor iedereen!


Leer ons beter kennen

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. We bieden u als patiënt ook een persoonlijke opvolging voor uw life-style advies met innovatieve testen in de apotheek. Maak gerust een afspraak als u uw eigen energie terug in handen wilt nemen en zelf uw slaap of stressproblemen wilt aanpakken. Neem alvast een kijkje op www.yoboo.be

Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en wij bieden als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. Covid-vaccinaties, bloeddrukmeting, gewicht en BMI bepaling, een afspraak met een diëtiste in de apotheek, het kan allemaal.

Een afspraak maken kan via onze agenda:

https://app.salvus-health.com/user/apotheek-de-schrijver

Seizoensdepressie

Wanneer de herfst eraan komt met zijn verkorte, donkere en regenachtige dagen, krijgt ons gemoed het wat harder te verduren. Om het moreel op te krikken bestaan er oplossingen. Ga gerust eens kijken in de apotheek.

  5 tips voor een goede nachtrust

  Een goede nachtrust is enorm belangrijk voor je gezondheid. Helaas is dit niet voor iedereen even gemakkelijk. Heb jij last van slaapproblemen? Gelukkig zijn er enkele eenvoudige tips om je nachtrust te verbeteren!

   Sneeuwvakantie

   Je besluit staat vast, dit jaar ga je skiën. Echter verloopt dit niet altijd vlekkeloos. Wij geven je alvast enkele tips voor een topvakantie!

    Stoppen met roken in 5 stappen

    Ben je klaar om te stoppen met roken? Het is nooit te laat om de stap te zetten naar een gezonder, rookvrij leven! Wel reageert elk lichaam anders op het stoppen van een verslaving. Aarzel dus niet om externe hulp en middelen te zoeken die helpen je slaagkansen te vergroten. En al kennen we allemaal de gezondheidsrisico's van roken, het is niet makkelijk om te stoppen. Wij geven je alvast enkele tips om voorgoed van de sigaret af te komen.

     Aromatherapie

     Wanneer de winter voor de deur staat is het een uitstekend idee om etherische oliën te gebruiken in uw leefruimte. Etherische oliën zijn erg geconcentreerd en hebben een heel sterke kracht.

      Wat zijn windpokken?

      Windpokken, ook wel waterpokken of varicella genoemd, worden gekenmerkt door jeukende rode bultjes die overal op het lichaam voorkomen. Oorzaak is een infectie met het varicella-zoster-virus en windpokken zijn erg besmettelijk. Bijna iedereen krijgt als kind windpokken. Het is een typische kinderziekte.

       Hoeveel water moet je nu drinken per dag

       Hoeveel water je moet drinken is een eenvoudige vraag die echter niet eenduidig te beantwoorden is. Studies hebben in de loop der jaren verschillende aanbevelingen opgeleverd. De behoefte aan water hangt echter af van vele individuele en externe factoren. Lees in dit artikel meer over de vochtbehoefte van je lichaam. Zo kan je beter voor jezelf inschatten hoeveel water je elke dag moet drinken.

        Griep

        Baby’s, zwangere vrouwen, oudere personen… niemand weet wat de doelgroep van de volgende griep zal worden. In elk geval hebben de zwaksten er baat bij om zich te laten vaccineren !

         promo

         -15%
         Geneesmiddel
         Adviesprijs € 116,85 Onze prijs € 99,05
         -28%
         Adviesprijs € 22,69 Onze prijs € 16,31
         -42%
         Adviesprijs € 23,99 Onze prijs € 13,89
         -40%
         Adviesprijs € 26,99 Onze prijs € 16,09
         € 48,71